ГоловнаПолітика

Колишній нардеп Римарук пішов під суд за побиття прикордонника

Екс-"регіонал" ударив співробітника ДПСУ в аеропорту "Бориспіль".

Колишній нардеп Римарук пішов під суд за побиття прикордонника
Фото: logos-ukraine.com.ua

Бориспільська місцева прокуратура передала в суд обвинувальний акт стосовно колишнього депутата Верховної Ради Олександра Римарука (Партія регіонів), якого підозрюють у побитті прикордонника в аеропорту "Бориспіль".

"Колишній народний депутат України від Партії регіонів України буде відповідати в суді за зухвале ставлення до працівника правоохоронного органу та заподіяння йому тілесних ушкоджень", - повідомила прокуратура Київської області на своєму сайті. Правоохоронці не називають ім'я обвинуваченого, уточнюючи лише, що це колишній депутат Ради 4-го і 5-го скликання. Однак джерело агентства "Українські новини" підтвердило, що йдеться саме про Римарука.

Інцидент, за яким звинувачують колишнього нардепа, стався 1 лютого 2017 року.

Римарук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, відмовився пред'явити прикордонникові закордонний паспорт і почав йому погрожувати. Під час сварки він ударив співробітника кулаком в обличчя. Коли на місце події прибули співробітники патрульної поліції, екс-депутат продовжував поводитися агресивно і погрожував правоохоронцям розправою.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram