ГоловнаПолітика

Експерти обговорять ризики ухвалення законопроекту про регульовані ринки та деривативи

В Інституті Горшеніна відбудеться круглий стіл на тему "Фондовий ринок в Україні: як не допустити деградації?".

Експерти обговорять ризики ухвалення законопроекту про регульовані ринки та деривативи

Представники влади, бізнесу та експерти обговорять ризики ухвалення законопроекту, яким можуть посилити адміністративний тиск на ринок цінних паперів в Україні.

13 березня 2017 року о 14:00 в рамках інформаційного партнерства Інституту Горшеніна та Реанімаційного Пакету Реформ за підтримки сайту LB.ua відбудеться круглий стіл на тему "Фондовий ринок в Україні: як не допустити деградації?".

Захід відбудеться в прес-центрі Інституту Горшеніна (м. Київ, вул. Мала Житомирська, 18б).

У вівторок, 14 березня, Верховна Рада планує розглянути у другому читанні законопроект №3498 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо регульованих ринків та деривативів".

Експерти Реанімаційного Пакету Реформ закликають до внесення низки змін в поточній редакції законопроекту та зазначають, що його ухвалення в нинішній редакції посилить тиск органів влади на ринок цінних паперів в Україні та призведе до подальшої деградації.

Від цього законодавчого рішення постраждають як професійні учасники ринку цінних паперів, так і українські інвестори. Ухвалення законопроекту №3498 буде гальмувати і без того занадто повільний розвиток фінансових ринків в Україні.

Представники влади, бізнесу та експерти обговорять прогнозовані деструктивні наслідки ухвалення цього законопроекту і акцентують на зміни, які необхідно внести до нього для запобігання цих наслідків.

Спікери:

Павло Різаненко, народний депутат України, член комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності;

Олексій Сухоруков, експерт групи РПР Реформа фінансового сектору та пенсійної системи;

Олег Ткаченко, голова правління Української біржі;

Олексій Кий, президент Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД).

Захід розпочнеться о 14:00 з реєстрації учасників.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном: Інна Неродик (096)119 73 37.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram