ГоловнаПолітика

Нацполіція призначила службове розслідування за скаргою закарпатських патрульних

В область направлять відомчу комісію

Нацполіція призначила службове розслідування за скаргою закарпатських патрульних
Фото: www.president.gov.ua

Голова Національної поліції України Сергій Князєв призначив службове розслідування у зв'язку з колективним зверненням працівників Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

Як повідомляють на сайті Нацполіції, в область направлять відомчу комісію. До її складу увійдуть представники кількох структурних підрозділів Національної поліції України, зокрема - департаментів патрульної поліції і кадрового забезпечення. Комісія повинна встановити всі обставини інциденту.

Нагадаємо, напередодні голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль попросив міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і керівника Нацполіції Сергія Князєва змінити керівництво патрульної поліції Мукачевого та Ужгорода.

За його даними, 73 патрульних поліцейських написали колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачевому Юрія Марценішина, а також його заступника Наймана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram