ГоловнаПолітика

Тіллерсон: США підтримуватимуть Україну в боротьбі з російською агресією

Питання України є фундаментально важливим для Сполучених Штатів.

Тіллерсон: США підтримуватимуть Україну в боротьбі з російською агресією
Фото: mfa.gov.ua

Державний секретар США Рекс Тіллерсон під час зустрічі у Вашингтоні з головою МЗС України Павлом Клімкіним зазначив, що США і надалі підтримуватимуть Україну, а санкції США проти РФ залишаться в силі до повного виконання Мінських домовленостей, припинення агресії і деокупації Донбасу і Криму.

Про це повідомляє прес-центр МЗС.

Міністр закордонних справ України подякував за солідарність Сполучених Штатів в боротьбі України проти агресії РФ.

За результатами зустрічі з Держсекретарем США Клімкін зазначив, що на зустрічі з Тіллерсоном йшлося про те, "яким чином Україна і США будуть взаємодіяти разом в найближчому майбутньому в сфері нашої протидії російській агресії".

"Дуже чітко прозвучала теза, що не може бути ні в якому разі ніяких формальних, неформальних, фантастичних, міфологічних обмінів, тобто питання України ні в якому разі не буде вирішуватися в контексті з іншими питаннями. Питання України є фундаментально важливим для Сполучених Штатів", - зазначив Клімкін.

Як повідомлялося, 6-7 березня міністр закордонних справ перебуває з робочим візитом у Вашингтоні. Програма візиту включає зустрічі з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, представниками Адміністрації та Конгресу США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram