ГоловнаПолітика

"Народний фронт" обурила "брудна кампанія" проти Чорновол

Партія зробила заяву.

"Народний фронт" обурила "брудна кампанія" проти Чорновол
Фото: nfront.org.ua

"Народний фронт" називає ганьбою напад на народного депутата від НФ Тетяну Чорновол - "велика ганьба захованих у балаклави осіб, які вирішили, що мова силових дій сильніша за переконання". Про це йдеться в заяві партії за результатами візиту Чорновол до учасників блокади на Донбасі. 

"Днями вся Україна стала свідком негідного смакування стихійного конфлікту, який виник між Тетяною Чорновол і групою агресивних протестувальників у зоні АТО. Наша колега без насильства і образ, але твердо відстоювала свою політичну позицію. Якою б не була ця позиція, Тетяна Чорновол заслужила право бути почутою. Але замість розмови, діалогу й аргументів екзальтовані люди почали жбурляти в неї різний мотлох. Так діють лише ті, у кого немає ні аргументів, ані слів, ані гідності і честі. І достатньо нікчемності, щоб боягузливо заховати своє обличчя", - йдеться в заяві "Народного фронту".

Не менше здивували представників партії і коментарі до відео події, яке було розміщене в соцмережах.

"Ми хочемо нагадати всім, хто зловтішався і зловтішається з того, як принижують нашу колегу, народного депутата, жінку і матір, вдову героя, який добровольцем пішов захищати нашу Україну. Знаємо, що 100 відсотків з тих, хто сьогодні ставить лайки під відео зі знущаннями, - не ризикували своїм життям, проникаючи на територію Межигір'я Януковича, щоб показати масштаби злодійської влади. Ви не жили в Будинку профспілок на Майдані, наближаючи перемогу Революції гідності. Вас не били до напівсмерті "тітушки" і не кидали в кювети бориспільської траси. Ви навряд чи ховали свого вбитого на фронті російськими снайпером чоловіка. Ви не були тією людиною, яка викрила і продовжує викривати десятки корупційних схем чиновників. Тетяна Чорновол - одна з тих моральних авторитетів, яких так мало в сучасній Україні. Якщо всього цього не знають, не розуміють люди, до яких звертається Тетяна, - їм має бути соромно", - вважає НФ.

""Народний фронт" обурений спробами переводити політичну суперечку на застосування сили. Ми не здивовані, що це роблять політики з сумнівною репутацією і кремлівська пропаганда. Але ми не очікували, що до цього приєднаються окремі журналісти і користувачі соцмереж. Вимагаємо від всіх не переходити межу людяності та гідності", - йдеться в заяві партії.

Крім того, за словами депутатів, вони звернуться до правоохоронних органів з вимогою встановити особу, яка вчинила напад на народного депутата, і міру відповідальності відповідно до законодавства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram