ГоловнаПолітика

Світлична і Троян вручили дипломи випускникам Харківського національного університету внутрішніх справ

Поліція потребує "нової крові".

Світлична і Троян вручили дипломи випускникам Харківського національного університету внутрішніх справ
Фото: kharkivoda.gov.ua

4 березня 471 випускнику Харківського національного університету внутрішніх справ було присвоєно звання «лейтенант поліції». Нові слідчі кримінальної поліції і кіберполіцейські отримали дипломи з рук губернатора Харківської області Юлії Світличної і заступника міністра внутрішніх справ України, в минулому теж випускника цього вишу Вадима Трояна.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична на своїй сторінці в соцмережі Facebook привітала нових офіцерів поліції - випускників Харківського національного університету внутрішніх справ із закінченням навчання та побажала служити чесно українському народу.

Вадим Троян, заступник міністра внутрішніх справ України, повідомив, що зараз, крім Харкова, випуски поліцейських відбуваються в ще чотирьох вузах України.

«Вони відбуваються за прискореною програмою, тому що пройшла атестація і в нас є недокомплект, нова гаряча кров нам потрібна», - зазначив Вадим Троян.

За інформацією ректора ХНУВС Валерія Сокуренка, 114 із 471 випускника вузу будуть виконувати свої службові обов'язки в зоні проведення АТО - в Луганській і Донецькій областях. До роботи нові українські поліцейські візьмуться вже через два дні.

За дорученням Верховного головнокомандувача - Президента України Петра Порошенка - керівник області Юлія Світлична привітала нових поліцейських і підкреслила, що на сьогодні професія поліцейського - одна з найбільш затребуваних професій часу. «Сьогодні, коли Національна поліція користується довірою українського народу, на вас покладено великі надії. Адже саме з поліції почалися реальні реформи в країні. І мені приємно, що молоді, впевнені в собі професіонали поповнять лави зберігачів безпеки і закону. Бажаю вам з честю і гордістю відстоювати права українського народу!»

Під час урочистостей випускники і викладачі ХНУВС, а також почесні гості вшанували пам'ять співробітників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram