ГоловнаПолітика

Насіров: я зацікавлений вирватися з лікарні, щоб довести безпідставність висунутих обвинувачень

Главі ДФС прикро, що організм підвів.

Насіров: я зацікавлений вирватися з лікарні, щоб довести безпідставність висунутих обвинувачень
Фото: ZN.ua

Відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що не імітує хворобу, залишати межі України не збирається, а також готовий звернутися в суд, щоб довести безпідставність висунутих проти нього звинувачень. Про це повідомляє видання "Гордон"."Я не збираюся в жодному разі їздити на лікарняному кріслі і не імітую захворювання. У мене достатньо власної гідності і поваги до закону, тому я налаштований з часом піти до суду і особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься запобіжний захід щодо мене", - написав він.

Насіров переконаний, що йому вдасться публічно довести безпідставність і абсурдність звинувачень, зокрема і в суді.

"Прикро, що організм не витримав раптового психологічного тиску. Але, повторюся, я зацікавлений якнайшвидше вирватися з лікарні, щоб довести безпідставність висунутих звинувачень. Сподіваюся, лікарям вдасться за короткий час завершити реабілітацію, і тоді я зможу професійно і публічно в суді розгромити всі надумані звинувачення. Не робіть з мене цапа-відбувайла. Я - патріот України, тут живуть мої батьки, дружина, троє дітей, друзі. Я нікуди не збирався тікати, і не збираюся робити цього в майбутньому", - підкреслив він.

Також Насіров звернувся до активних коментаторів цієї історії з проханням не робити передчасних висновків.

"Ви навіть уявити не можете, як швидко так звану "підозру" буде розбито вщент. Я сподіваюся, що ми почали жити в європейській країні, і чесна людина має можливість захистити себе в суді", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram