ГоловнаПолітика

Насіров під наркозом, - адвокат

"Транспортувати його лікарі забороняють".

Костянтин Дорошенко
Фото: Сергій Нужненко
Костянтин Дорошенко

Адвокат Романа Насірова Костянтин Дорошенко стверджує, що його підзахисний станом на вечір 3 березня перебуває під наркозом, тому його не можна везти до суду для обрання запобіжного заходу.

Про це він сказав журналістам у "Феофанії", повідомляє кореспондент LB.ua.

"Роман Насіров перебуває в реанімаційному відділенні в стані наркозу. Транспортувати його лікарі забороняють, але детективи НАБУ не припиняють своїх спроб вивезти його", - сказав адвокат.

Він додав, що Насіров прокинеться вранці в суботу, тоді ж має відбутися консиліум лікарів, який буде вирішувати, чи транспортабельний Насіров.

Фото: Сергій Нужненко

Фото: Сергій Нужненко

Нагадаємо, детективи НАБУ в ніч на 3 березня повідомили Насірову про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Йому закидають неправомірне розстрочення податкових боргів підприємствам Онищенка та завдання збитків державі на 2 млрд гривень. Напередодні Насіров зліг у лікарню з нібито інфарктом міокарда.

Керівник НАБУ Артем Ситник попередив голову ДФС про наслідки за симуляцію і зазначив що в газовій справі Онищенка це може бути вже другий випадок симуляції хвороби.

3 березня Кабмін відсторонив Насірова з посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram