ГоловнаПолітика

НАБУ не має інформації про плани Насірова виїхати за кордон

"Ми не САП, ми НАБУ. У нас такої інформації немає".

НАБУ не має інформації про плани Насірова виїхати за кордон
Фото: www.slovoidilo.ua

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що не має інформації про плани голови Фіскальної служби Романа Насірова виїхати за кордон.

"Ви впевнені, що він готувався виїхати за кордон? У нас немає таких даних", - сказав він у відповідь на запитання кореспондента LB.ua.

"Ми не САП, ми НАБУ. У нас такої інформації немає", - додав він.

Зараз Насіров перебуває в реанімації кардіологічного відділення лікарні "Феофанія".

Нагадаємо, 3 березня голова САП Назар Холодницький заявив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура оперативним шляхом встановила, що голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, імовірно, планував виїзд за кордон.

"Нам стало відомо про можливий виїзд підозрюваного за кордон... З огляду на можливості підозрюваного протидіяти слідству і любов до втеч за кордон учасників "газової справи", ми будемо клопотати в суді про обрання Роману Насірову запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і вимагати його звільнення з посади", - заявив прокурор.

Детективи НАБУ в ніч на 2 березня повідомили Насірова про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Йому закидають неправомірне розстрочення податкових боргів підприємствам колишнього нардепа Олександра Онищенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram