ГоловнаПолітика

Поліція відкрила вогонь по викраденій маршрутці на Троєщині (оновлено)

Озброєного злочинця затримати не вдалося.

У Києві, на Троєщині, вранці у четвер озброєний пістолетом чоловік викрав маршрутку.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, водій, якого невідомий змусив покинути свою машину, викликав поліцію. Патрульні кинулися в погоню, під час якої відкрили вогонь на по колесах. Маршрутка зупинилася після приблизно 10 пострілів.

Оновлення 10:20. Маршрутку №544 викрали на вулиці Малишка, 15 біля АТБ. Невідомий відкрив вогонь у маршрутці, водій і пасажири встигли вискочити.

Під час погоні на перехресті Перова і Навої маршрутка протаранила цивільне авто, постраждав водій. Через 3 км на колі на Райдужній Isuzu протаранила поліцейську "Ниву", яка перегородила їй дорогу. Патрульні відкрили вогонь по маршрутці і пошкодили колеса і лобове скло.

Через 2 км злочинець виїхав до залізничної станції "Троєщина", покинув маршрутку й утік.

Прикмети злочинця: зріст 170-185 см, на вигляд 30-35 років, одягнений у чорний камуфляж.

Оновлення 12:00. На сайті Нацполіції з'явилося повідомлення про інцидент.

"Патрульним повідомили про підозрілого чоловіка з великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і через двори багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю та наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. в цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому він продовжував стріляти в патрульних. Правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження.

По дорозі зловмисник зіткнувся з легковим автомобілем, але продовжив рух. Незабаром зупинився в приватному секторі, вибіг з маршрутки і почав тікати. На станції міської електрички він поранив у ногу співробітника поліції, який намагався його затримати.

Зараз правопорушник ховається в приватному секторі. До його пошуків залучили працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ і кінологів.

Інформацію про постраждалих і всі обставини події уточнюють.

Нагадаємо, днями в Голосіївському районі Києва батько із сином викликали евакуатор, щоб викрасти автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram