ГоловнаПолітика

"Думська": замовник викрадення Гончаренка займався просуванням у Раду "опоблоківця" Саутенкова

Підозрювані грають важливу роль в одеській організації ОБ.

У мережі з'явилося оперативне відео, де особи, підозрювані в спробі організації викрадення нардепа Олексія Гончаренка, обговорюють план своїх дій.

Про це пише "Думська".

З нього випливає, що, крім викрадення народного депутата, також планувалася організація масових заворушень в Одесі й Одеській області.

Видання пише, що члени угруповання відіграють важливу роль в одеській організації "Опозиційного блоку". Крім того, що Олександр Кушнарьов очолює фракцію "Опоблоку" в Лиманському райраді Одеської області, він брав безпосередню участь в роботі передвиборчого штабу депутата облради Віталія Саутенкова, який готується до майбутніх виборів до парламенту.

Чинним нардепом на його передбачуваному окрузі сьогодні є Олександр Пресман. Зокрема, на відео зафіксовано телефонну розмову одного з учасників терористичного угруповання, під час якого вони обговорюють робочі моменти кампанії.

З розмови також випливає, що під час передвиборної кампанії збиралися вкласти багато грошей, оскільки на Саутенкова були великі плани.

Сам депутат облради Віталій Саутенков в розмові з кореспондентом "Думської" спростував інформацію про те, що Кушнарьов займався його просуванням в Раду. "Кушнарьов не член мого штабу", - заявив він і від інших коментарів утримався, пообіцявши зробити це пізніше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram