ГоловнаПолітика

Нардеп Веселова звинуватила колегу Рибалку в організації кампанії дискредитації АТБ

Нардеп вимагає від керівництва силових відомств провести об'єктивне і неупереджене розслідування.

Нардеп Веселова звинуватила колегу Рибалку в організації кампанії дискредитації АТБ
Фото: commercialproperty.ua

Народний депутат від фракції "Самопоміч", секретар Комітету з питань соцполітики і зайнятості Наталія Веселова вважає члена фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалку головним організатором і спонсором PR-кампанії з поширення дискредитаційної інформації проти торгової мережі АТБ. Про це Веселова написала на своїй сторінці в мережі Facebook, пишуть Українські новини.

"Соромно за колег. Депутат Сергій Рибалка вирішив вдатися до методів, які використовуються в "ДНР" та ініціювати "націоналізацію" мережі супермаркетів АТБ, застосовуючи чорний PR. Судячи з присланих активістами матеріалів, колега не шкодував коштів на кампанію дискредитації власника торгової мережі", - написала Веселова.

Нардеп від "Самопомочі" також опублікувала скрин листа на її адресу від громадських активістів Олексія Станчевського, Костянтина Диканя і Дмитра Воронкова, в якому вони повідомляють Веселову про результати експерименту-розслідування PR-кампанії з дискредитації АТБ. За словами депутата, активісти-розслідувачі передали Наталі Веселовій документальні факти, що підтверджують безпосередню участь депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки у фінансуванні, в організації та поширенні дискредитаційної кампанії проти АТБ, метою якої було подальше рейдерське захоплення одного з найбільших платників податків у державний бюджет України.

"Я звернулася в СБУ і ГПУ з проханням розслідувати цей ганебний випадок. За результатами слідства Верховна Рада повинна прийняти рішення про доцільність займання Рибалкою місця в українському парламенті", - написала на своїй сторінці Веселова.

Фото: ukranews.com

Фото: ukranews.com
 

Фото: ukranews.com
Фото: ukranews.com

Нардеп також опублікувала скрин-копії своїх звернень до генерального прокурора Юрія Луценка, голови Служби безпеки Василя Грицака, а також звернення до неї учасників експерименту-розслідування Олексія Станчевського, Костянтина Диканя і Дмитра Воронкова.

"За прямим замовленням народного депутата Сергія Рибалки була організована брудна інформаційна кампанія - атака проти корпорації продовольчих супермаркетів АТБ і особисто проти одного із співвласників цієї компанії Геннадія Буткевича, безпідставно звинувачуючи його у співпраці з терористами на Донбасі і їхніми російськими кураторами в окупованому Росією Криму. Кінцевою ж метою замовника, очевидно, було повне позбавлення Геннадія Буткевича його законного, соціально відповідального приватного бізнесу. Протягом грудня 2016-го в ЗМІ цілеспрямовано поширювалася неправдива інформація про АТБ і особисто про пана Буткевича", - йдеться в депутатському зверненні до ГПУ і СБУ.

Нардеп вимагає від керівництва силових відомств провести об'єктивне і неупереджене розслідування історії фінансування діючим нардепом від Радикальної партії поширення чорного PR проти приватних підприємств, оскільки такі факти, на її думку, паплюжать репутацію всього українського парламенту і підривають економічну безпеку країни.

"Звертаюся до Вас з проханням вжити всіх невідкладних заходів, у рамках чинного законодавства, для об'єктивного і всебічного розслідування, встановлення істини в цій ганебній історії, коли дії окремого депутата паплюжать весь український парламент", - написала Веселова у своєму депутатському зверненні до Василя Грицака і Юрія Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram