ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

У порядку денному - нова редакція закону про Конституційний Суд.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

Як сказано в порядку денному засідання парламенту, депутати повинні розглянути нову редакцію закону про Конституційний Суд (законопроект №5336), законопроект №4783 про вступ у аспірантуру і діяльність вищих спеціалізованих рад, а також №5240 - про перенесення останнього набору на програми підготовки молодших спеціалістів з 2016-го на 2020 рік.

Також парламент планує розглянути в другому читанні нову редакцію закону "Про антидопінговий контроль у спорті" (законопроект №4724) і законопроект №2018 про дозвіл громадянам України, яким виповнилося 16, на свій розсуд змінювати по батькові.

Крім того, в порядку денному стоїть блок питань місцевого самоврядування, в тому числі законопроект №2489 (друге читання) про заборону службовцям місцевого самоврядування членства в політичних партіях, а також призначення позачергових місцевих виборів.

Цього дня в порядку денному також законопроект №5636 про схвалення допуску підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних навчаннях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram