ГоловнаПолітика

Колишній депутат Верховної Ради очолив Алушту

"Регіонал" став в. о. мера при окупаційній владі.

Колишній депутат Верховної Ради очолив Алушту
Фото: alushta24.org

Колишній депутат Верховної Ради, видатний кримський "регіонал" Олексій Боярчук став виконувачем обов'язків мера Алушти при окупаційній російській владі.

У четвер, 12 січня, підконтрольна Росії міськрада Алушти схвалила дострокове припинення повноважень голови окупаційної адміністрації міста Ігоря Сотова. Як повідомляє РИА Новости, оголошено конкурс на заміщення посади голови Алушти, а доти обов'язки виконуватиме Боярчук.

Сотов керував окупаційною адміністрацією Алушти з грудня 2014 року.

Нагадаємо, Боярчук був депутатом Верховної Ради шостого скликання. Він потрапив до парламенту за списком Партії регіонів у 2010 році, коли президентом було обрано Віктора Януковича. Але в листопаді 2010 року Боярчука обрали мером Ялти, і на початку лютого 2011 року його мандат у Верховній Раді відкликали. Після окупації Криму він став радником голови т. зв. Держради Криму, а в 2015 році перейшов на посаду заступника голови окупаційної адміністрації Алушти.

У 2003-2006 роках Боярчук керував компанією "Дельфін 2001", якій належала кримська дача Януковича "Чайний будинок" у Массандрі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram