ГоловнаПолітика

Байден на день переніс візит в Україну

Віце-президент США приїде до Києва в понеділок.

Байден на день переніс візит в Україну

Віце-президент США Джозеф Байден переніс візит в Україну з 15 на 16 січня, пишуть Українські Новини з посиланням на джерело в дипломатичних колах України.

Інформація про те, що Байден відвідає Україну 15 січня, з'явилася тиждень тому з посиланням на дипломатичні джерела. Вчора візит підтвердили Адміністрація президента України і Білий дім.

У повідомленні Білого дому йшлося, що з 15 по 18 січня Байден відвідає Київ і Давос. В Україні віце-президент візьме участь у двосторонній зустрічі з президентом Петром Порошенком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"Візит віце-президента в Україну підкреслить важливість надання країні підтримки з боку США, а також засвідчить його особисту залученість у цю підтримку - незалежності України, її демократичного розвитку, процвітання та безпеки. Візит також відбудеться на честь святкування 25-ї річниці дипломатичних відносин між двома країнами і засвідчить, що наше постійне партнерство триватиме і протягом наступних 25 років", - сказано в повідомленні

20 січня пройде інавгурація нового президента США Дональда Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram