ГоловнаПолітика

Порошенко призначив голову Одеської області

Директор поліграфкомбінату "Україна" Максим Степанов переміг на конкурсі.

Порошенко призначив голову Одеської області
Петр Порошенко и Максим Степанов
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко призначив Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації.

Про це він сказав в Одесі, представляючи Степанова колективу.

"Упевнений, що сьогоднішнє моє рішення про призначення Максима Степанова, який переміг на конкурсі на посаду голови ОДА, - це правильне рішення. Це людина, яка має дві вищі освіти, людина, яка не нова в Одеській області, має досвід роботи як перший заступник голови ОДА. Це людина, яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, людина, яка налаштована взяти на себе чіткі зобов'язання та їх виконувати", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, директор держпідприємства "Поліграфкомбінат Україна" Максим Степанов у грудні став переможцем конкурсу на посаду нового голови Одеської ОДА. Поліграфкомбінат "Україна" виготовляє цінні папери та документи суворої звітності. Зокрема, комбінат виробляє бланки паспортів, у тому числі біометричних, поштові марки, водійські посвідчення.

Степанов народився 18 серпня 1975 року, в 1998 році закінчив Донецький національний медичний університет, а в 2004 році - Київський національний економічний університет.

З 1999-го по 2003 рік він працював на підприємствах різних сфер економіки.

З 2003-го по 2004 рік - перший заступник голови Державної податкової адміністрації в Києві, заступник Державної податкової адміністрації.

З 2004-го по 2008 рік - голова ради директорів ТОВ "Республіканський правовий союз".

З 2008-го по 2010 рік - перший заступник голови Одеської обладміністрації (на той час область очолював Микола Сердюк).

З 2010-го по 2011 рік - директор ДП "Український державний центр транспортного сервісу "Ліски".

З 2011 року - директор поліграфкомбінату "Україна".

7 листопада голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі, який займав цю посаду з травня 2015 року, подав у відставку. 9 листопада президент Петро Порошенко звільнив Саакашвілі, а 30 листопада оголосив конкурс на нового голову області. З моменту звільнення Саакашвілі Одеською областю керувала Соломія Бобровська в статусі в. о. Раніше вона була заступником Саакашвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram