ГоловнаПолітика

У СБУ розповіли про умови утримання Єфремова

Захист екс-голови фракції ПР заявила про "нелюдські" умови утримання підзахисного.

У СБУ розповіли про умови утримання Єфремова
Фото: Сергей нужненко

У Службі безпеки України розповіли про умови утримання екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова. Таким чином СБУ спростувала інформацію адвокатів, яка опублікована в інтерв'ю в одному з вітчизняних ЗМІ, про нібито "нелюдські" умови перебування Олександра Єфремова в ізоляторі тимчасового утримання СБ України.

"Олександр Єфремов перебуває в стандартній 2-місній камері площею 13,5 кв. м, що обладнана всім необхідним. Вікно з кватиркою вільно відкривається за бажанням затриманого", - йдеться в повідомленні СБУ в Facebook.

СБУ зазначає, що за весь час перебування під вартою Єфремов і його адвокати не подали жодної скарги, в тому числі на умови утримання.

Відомство готове за зверненням адвокатів надати можливість уповноваженому Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковській для ознайомлення з умовами утримання Єфремова.

Раніше повідомлялося, що справу екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова розглядатиме Старобільський районний суд в Луганській області.

Єфремов звинувачується в державній зраді, скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організації захоплення будівлі управління Служби безпеки України в Луганській області з метою незаконного користування нею і перешкоджання нормальній діяльності установи, організаційному сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram