ГоловнаПолітика

Свідка у справі про вбивство адвоката Грабовського знайшли мертвим

Труп Сергія Федосенка знайшли в Одесі.

Свідка у справі про вбивство адвоката Грабовського знайшли мертвим
Фото: facebook.com/fedosenko.sp

Свідка у справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського Сергія Федосенка знайшли мертвим, заявила адвокат Оксана Соколовська. Федосенко був її помічником, він останній, хто бачив Грабовського в його офісі в Києві.

"5 січня 2017 року отримала дзвінок зі служби Розшуку людей (Володимирська, 15), запросили на впізнання трупа, схожого на Сергія Федосенка. Змушена була відкласти всі сімейні плани і виїхати в Нацполіцію. Знайдений труп в Одесі по базі проходить як неопізнаний, матір Федосенка відмовилася їхати на впізнання з незрозумілих для мене і слідства причин. Труп має велику схожість (відсотків 90) з моїм помічником, свідком у справі вбивства Грабовського Юри", - написала Соколовська в фейсбуці.

Нагадаємо, 31 жовтня 2016 року Соколовська заявила, що Федосенко зник.

Юрій Грабовський зник на початку березня 2016 року. На другий день після зникнення Юрій Грабовський у супроводі невідомих чоловіків приїхав до свого офісу, де власне і перебував помічник Соколовської Сергій Федосенко. Пізніше Грабовського вбили. До кінця березня було затримано двох підозрюваних у його вбивстві. Справу про вбивство Грабовського зараз у закритому режимі слухають у Шевченківському суді Києва.

Грабовський захищав у суді одного з двох російських ГРУшників, які потрапили в полон, - Олександра Александрова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram