ГоловнаСуспільствоПодії

У Краматорську з сокирою напали на патрульного, який втрутився в бійку

Поліцейський був поза службою.

У Краматорську з сокирою напали на патрульного, який втрутився в бійку

У неділю, 1 січня, в Краматорську під час вуличної бійки постраждав патрульний.

Про це повідомляють на сайті управління поліції Донецької області.

Відзначають, що патрульний, перебуваючи поза службою, став свідком вуличної бійки і втрутився, щоб допомогти чоловікові, якого били четверо невідомих.

"У результаті припинення правопорушення поліцейського було травмовано - один із чоловіків вдарив його сокирою по голові. Після цього агресивні нападники намагалися втекти з місця поліції на автомобілі. Постраждалого помітив наряд патрульної поліції, який проїжджав по маршруту, викликав карету швидкої допомоги і почав переслідувати порушників. У підсумку машину втікачів заблокували і зупинили вже в іншій частині міста", - йдеться в повідомленні.

Патрульний і ще один потерпілий місцевий житель доставлені в травматологічне відділення. Лікарі діагностували в патрульного відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, відкритий перелом черепа, і у другого постраждалого - рубану рану щоки, закриту черепно-мозкову травму.

Усі учасники бійки затримані і доставлені в Краматорське відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за ст.15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в селі Донське Донецької області військовослужбовець ЗСУ отримав смертельні тілесні ушкодження під час бійки, ще двоє цивільних осіб були травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram