ГоловнаПолітика

Гопко вважає статтю Пінчука спробою засвітитися перед адміністрацією Трампа

Шлях, який пропонує бізнесмен, веде до втрати держави.

Гопко вважає статтю Пінчука спробою засвітитися перед адміністрацією Трампа
Фото: day.kyiv.ua

Голова комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко розцінила статтю бізнесмена Віктора Пінчука в Wall Street Journal як спробу "догодити Кремлю і засвітитися перед новою адміністрацією Дональда Трампа".

"Про що пише Пінчук у своїй статті зараз? Про те, як виконати Мінськ-2 у варіанті Москви!!! Напевно, цією статтею намагається і Кремлю догодити, і перед новою адміністрацією Трампа засвітитися. Озвучені ним зараз ідеї роблять потенційне налагодження Трампом відносин з Москвою абсолютно комфортним: Пінчук хоче показати, що бізнес - за перезавантаження відносин США з РФ. Навіть ціною здачі національних інтересів України", - написала вона в фейсбуці.

"Ми всі розуміємо справжню мету цієї статті Пінчука. Шлях, який він пропонує, - не шлях миру, а дорога до втрати держави", - додала Гопко.

Нагадаємо, у своїй статті Пінчук пропонує, щоб Україна відмовилася від ідеї вступити в Європейський Союз і НАТО, не порушувала питання територіальної приналежності Криму, провела місцеві вибори на Донбасі до відновлення контролю над окупованими районами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram