ГоловнаПолітика

Конкурсна комісія обрала держсекретарів Мінекології та Мінагрополітики

Конкурс був проведений повторно.

Конкурсна комісія обрала держсекретарів Мінекології та Мінагрополітики

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби в четвер обрала державних секретарів Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства аграрної політики і продовольства.

Конкурс був проведений повторно у зв'язку з тим, що всі кандидати не набрали необхідної мінімальної кількості балів.

Держсекретарем Мінекології обраний Геннадій Дмитренко, який до недавнього часу був першим заступником голови Житомирської ОДА, але 15 грудня був звільнений з посади.

Також конкурсна комісія повинна була обрати резервного кандидата, але три інші кандидати, які пройшли у фінал конкурсу, не набрали достатньої кількості балів, щоб стати резервними кандидатами.

Держсекретарем Мінагрополітики обрана Уляна Грачова.

На цю мить Грачова є заступником начальника управління економічного розвитку та регуляторної політики департаменту з питань фінансового та економічного розвитку - заступника відділу економічного розвитку секретаріату Кабінету Міністрів.

Резервного кандидата комісія теж обрати не змогла, оскільки другий кандидат, який пройшов у фінал конкурсу, не набрав достатньої кількості балів, щоб стати резервним кандидатом.

Як повідомлялося, до призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів - керівники апаратів, але не довше ніж до 1 січня 2017 року.

Інститут держсекретарів Верховна Рада ввела в грудні 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram