ГоловнаПолітика

Заступник міністра Біденко вибачився за наклеп на депутата Загорія

Заступник міністра каже, що переказував чутки.

Заступник міністра Біденко вибачився за наклеп на депутата Загорія

Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко попросив пробачення за наклеп на народного депутата Гліба Загорія. Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Мені дуже прикро, що мої коментарі 2014 року до сьогодні використовують брудні технологи для зведення політичних рахунків. Я наголошую вкотре: я не мав ніякого права, жодного доказу для того, щоб називати прізвища, факти, події, оскільки такою інформацією не володів і фактично переказував чутки. Зокрема, про це я вказував автору інтерв'ю, але, на жаль, цю деталь він маніпулятивно пропускає. Втім я визнаю свою провину, адже це була позиція недалекого експерта, який прагнув здаватися більш важливим і обізнаним, аніж був насправді. Я щиро прошу пробачити - вкотре - усіх, чия репутація страждає через мої необдумані слова. Ні Гліб Загорій, ані інші люди, згадані мною, - не мають ніякого стосунку до тих звинувачень, які звучать у відповідному сюжеті", - заявив Біденко.

Як повідомляли, 19 грудня народний депутат Гліб Загорій подав позов до Печерського суду про спростування інформації про купівлю ним місця в списку БПП. Про це повідомив його адвокат, партнер юридичної фірми GENTLS Олег Громовий.

Підставою для звернення до суду стали заяви заступника міністра інформаційної політики Артема Біденка про нібито купівлю Загорієм місця в парламентському списку 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram