ГоловнаПолітика

Законопроект про реформування "Укроборонпрому" з'явиться в Раді в першому кварталі 2017 року

На розробку проектів закону пішов майже рік.

Законопроект про реформування "Укроборонпрому" з'явиться в Раді в першому кварталі 2017 року
Фото: 24tv.ua

Голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський прогнозує передання законопроектів щодо реформування "Укроборонпрому" у Верховну Раду в першому кварталі 2017 року. Про це він розповів в інтерв'ю в програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною". 

Водночас Пашинський визнав, що на розроблення законопроектів пішов майже рік.

"По-перше, це не один законопроект, а низка. І частина з них була прийнята. Як, наприклад, в авіаційній галузі. Власне, відтепер законодавчо закріплено, що концерн "Антонов" може створювати спільні підприємства. Я поставив завдання, і депутати нашого комітету мене підтримали. Ми пройдемо непростий бюджетний процес, тому що для армії це - питання життя і смерті, і, думаю, що в першому кварталі наступного року потихеньку підемо шляхом реформування. Хочу однозначно заявити, що без реформування галузі ВПК ми не виживемо в боротьбі з Росією. Не виживемо", - зазначив глава комітету.

Нагадаємо, в березні Пашинський заявляв про те, що "Укроборонпром" буде серйозно реформовано, а підхід до витрачання коштів у сфері оборони зміниться.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю "Сергій Пашинський: "Без реформування галузі ВПК ми не виживемо в боротьбі з Росією. Не виживемо"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram