ГоловнаПолітика

Booking.com змінив режим бронювання в Криму

Якщо подорожі по роботі, житло на півострові не пропонується.

Booking.com змінив режим бронювання в Криму
Архив
Фото: 112.ua

Міжнародний сайт з пошуку житла Booking.com ввів особливий режим бронювання в Криму після того, як в Україні на нього завели кримінальну справу.

"Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо позиції Booking.com у веденні бізнесу з нерухомістю Криму (що не заборонено), Booking.com (на добровільній основі) скоригувала свій веб-сайт і процес бронювання, щоб переконатися, що ті, хто хоче забронювати проживання в нерухомості Криму, можуть зробити це тільки, якщо вони не подорожують з метою відпочинку", - написала прес-служба Booking.com у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Так, на веб-сайті Booking.com під час пошуку житла для бронювання користувачам пропонується відповісти на запитання, подорожують вони по роботі чи ні.

У разі вибору відповіді "ні" на запитання "Подорожуєте по роботі?" варіантів для бронювання проживання в Криму немає.

У той же час під час вибору ствердної відповіді користувачу надаються всі доступні для бронювання варіанти проживання в Криму.

Нагадаємо, прокуратура Автономної Республіки Крим (АРК) відкрила кримінальне провадження щодо Booking.com за продаж проживання в готелях на тимчасово окупованій території півострова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram