ГоловнаПолітика

Наливайченко взяв участь у засіданні президентського клубу за участю віце-президента США

Американські партнери залишаються надійним і найбільшим союзником України та українців.

Наливайченко взяв участь у засіданні президентського клубу за участю віце-президента США

Лідер руху "Справедливість" Валентин Наливайченко взяв участь у засіданні президентського клубу за участю віце-президента США Майка Пенса.

Про це повідомив координатор руху "Справедливість" Маркіян Лубківський у своєму фейсбуці 

За словами Лубківського, участь в організованому The Heritage Foundation засіданні взяли також відомі консерватори, численні сенатори та конгресмени, лідери Республіканської партії, представники перехідної адміністрації обраного президента США Дональда Трампа.

Віце-президент США Пенс звернувся до учасників цих авторитетних щорічних зборів із промовою, в якій виклав бачення майбутнього США, дав оцінку сучасним процесам у світі.

Після засідання лідер руху "Справедливість" поділився своїми враженнями. "Вражень багато, особливо від глобального виступу Пенса, спілкування з перехідною адміністрацією Трампа. Американські партнери залишаються надійним і найбільшим союзником України та українців, але не будуть більше толерувати ні корупцію у владі, ні брехню, ні нездатність домовитися", - зазначив політик.

У рамках форуму Наливайченко мав велику кількість зустрічей і розмов щодо подальшого розвитку українсько-американських відносин, ситуації в Україні, з огляду на агресію Російської Федерації, українських внутрішньополітичних процесів, проблематики подолання корупції.

Нагадаємо, що також у Вашингтоні Наливайченко представив "План подолання корупції в Україні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram