ГоловнаПолітика

Хомутинник: до кінця року в групу «Відродження» увійдуть кілька народних депутатів

Група веде переговори про об'єднання з "Волею народу".

Хомутинник: до кінця року в групу «Відродження» увійдуть кілька народних депутатів
Виталий Хомутынник
Фото: Макс Левин

До кінця 2016 року у склад депутатської групи «Партія «Відродження» увійдуть ще кілька народних депутатів.

Про це в ефірі програми «Лівий берег з Сонею Кошкіною» на телеканалі 24 повідомив керівник депутатської групи «Партія «Відродження», народний депутат Віталій Хомутиннік.

За його словами, сьогодні всередині депутатської групи «Партія «Відродження» розбіжностей немає.

«Були звичайні суперечності, це нормальний демократичний процес. Ми ж не Комуністична партія, де є вождь, а всі інші повинні рівнятися на нього за командою "струнко". Тому були якісь дискусії, вони закінчилися, все нормально, стабільно. Група стала ще міцнішою. До нас зайшли кілька людей, і до кінця року ще кілька зайдуть - з позафракційних», - повідомив Віталій Хомутиннік.

І підтвердив, що раніше велися переговори про об'єднання депутатських груп «Партія «Відродження» та «Воля народу". При цьому підкреслив, що ініціатива об'єднання виходила від депгрупи «Партія «Відродження».

«Дійсно, у нас велися такі переговори і раніше, і в минулому парламенті. І сьогодні вони тривають. Я вважаю, що ідеологічно ми близькі - за поглядами і духом. Тому я не виключаю, що таке об'єднання може відбутися», - сказав Хомутиннік.

Він також спростував чутки про створення депутатської групи «Наш край» на базі групи «Партія «Відродження».

«Я не причетний до «Нашого краю», тому не буду стверджувати, так це було чи ні. «Наш край» - це збір усіх і без будь-якої ідеї, в партію добирали за принципом телефонних дзвінків з Києва. Це явно був проект «провладний», за всіма непрямими ознаками. Він підтримувався місцевими адміністраціями, губернаторами. Який сьогодні статус цього проекту - я не буду давати оцінок, але не виключаю, що вони вже у вільному плаванні і не є залежною від когось силою», - зазначив керівник депутатської групи «Партія «Відродження».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram