ГоловнаПолітика

Насіров: я підтримую голову Закарпатської митниці не менше від Москаля

Проти Колеснікова проводять службове розслідування.

Насіров: я підтримую голову Закарпатської митниці не менше від Москаля
Фото: 24tv.ua

Державна фіскальна служба проводить службове розслідування стосовно голови Закарпатської митниці Володимира Колеснікова за фактом порушення митного законодавства. Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" розповів глава ДФС Роман Насіров.

"[Колеснікова] не звільнено. Проводиться службове розслідування, але від посади він дійсно відсторонений. Ситуація на Закарпатській митниці відрізняється від Одеської. Як і Геннадій Геннадійович (Москаль - ред.), я стурбований питанням контрабанди: є ймовірність того, що сьогодні вона може бути на Закарпатській митниці. Володимира Колеснікова, якого відстоює, за вашими словами, Геннадій Геннадійович, призначав на посаду керівника я, я його підтримував і підтримую. Але питання запобігання контрабанді впирається в питання вибору - кого на які посади і зміни призначав Колесніков. Чи обґрунтовані питання до нього, я не знаю. Сподіваюся, що ні", - зазначив Насіров.

Він категоричні відкидає будь-яке протистояння з губернатором Закарпатської області Геннадієм Москалем і не пов'язує відсторонення Колеснікова з недавнім інтерв'ю Москаля, в якому той розповідав, як Київ заважає роботі місцевої митниці.

"У плані митної діяльності ми тільки допомагаємо. І стурбовані тим, щоб не було порушення митного законодавства, навіть більше, ніж Москаль", - відповів на це Насіров.

Докладно читайте в повному тексті інтерв'ю "Роман Насіров: «Я дійсно не довіряв банківській системі, страхував себе від курсових ризиків - переводив гроші в долари»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram