ГоловнаПолітика

На місце екс-директорки люстраційного департаменту Козаченко призначили її помічницю

Міністр юстиції анонсував оновлення складу Комітету найближчим часом.

На місце екс-директорки люстраційного департаменту Козаченко призначили її помічницю
Татьяна Козаченко
Фото: Сергей Нужненко

Міністерство юстиції призначило виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації Ганну Калинчук замість Тетяни Козаченко, яка напередодні звільнилася.

Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

"Трудовий колектив департаменту зібрався і запропонував кандидатуру в.о. директора Ані (Калинчук). Я підтримав цю кандидатуру", - сказав він.

Петренко підкреслив, що відставка Козаченко була плановою, оскільки вона не мала наміру перебувати на державній службі понад два роки.

Міністр також зазначив, що протягом найближчих 2-3 тижнів відбудеться оновлення складу Громадського люстраційного комітету. Після завершення формування нового складу комітету буде оголошено відкритий конкурс на голову люстраційного департаменту Мін'юсту.

Ганні Калинчук 23 роки. Вона народилася в Бориславі Львівської області. Закінчила Острозьку академію, працювала в адвокатському об'єднанні "Юридична компанія "Капітал". Раніше обіймала посаду помічниці Козаченко.

Нагадаємо, 21 листопада Козаченко звільнилася з посади директора люстраційного департаменту Мін'юсту, де вона пропрацювала два роки. Очолюваний нею департамент визначав тих, хто підпадає під люстрацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram