ГоловнаПолітика

У МВС стверджують, що у Дєєвої сім років трудового стажу

До призначення заступником міністра вона ніколи офіційно не працювала в МВС.

У МВС стверджують, що у Дєєвої сім років трудового стажу
Анастасия Деева

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що заступник міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва має 7 років трудового стажу.

Про це йдеться у відповіді МВС на запит Українських Новин.

У копії офіційної біографічної довідки замміністра, наданої департаментом персоналу МВС кажуть, що 24-річна Дєєва має 7 років трудового стажу.

При цьому у неї немає стажу державної служби, і вона до призначення заступником міністра ніколи офіційно не працювала в МВС.

Згідно з біографією, з вересня 2009 по червень 2015 року Дєєва була студенткою Київського національного університету ім. Т. Шевченка та його магістратури.

При цьому з 4-го курсу, а саме з травня 2013 року, вона почала працювати за цивільно-правовим договором у департаменті секретаріату Міністра закордонних справ, де пропрацювала до березня 2014 року.

У біографії немає інформації про те, що в 2015-2016 роках вона працювала помічником заступника міністра МВС.

З червня 2015 року по червень 2016 року Дєєва вважалася радником з комунікацій реформування поліції в програмі департаменту юстиції США Engility Corporation Program ICITAP, а з червня по жовтень 2016 року - радником з питань проектної діяльності в Міністерстві внутрішніх справ тієї ж програми ICITAP.

Нагадаємо, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко стверджує, що при призначенні Дєєвої були допущені процедурні порушення.

10 листопада уряд призначив заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції 24-річну Анастасію Дєєву. У біографічній довідці, розданій членам Кабміну, Дєєва зазначила стаж роботи 10 років.

Після призначення користувачі соцмереж знайшли фотосесію Дєєвої, де вона знімалася оголеною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram