ГоловнаПолітика

Затримано начальника управління ЖКГ Львівської міськради (оновлено)

У кабінеті заступника мера міста проводять обшук.

Затримано начальника управління ЖКГ Львівської міськради (оновлено)
Фото: gp.gov.ua

Співробітники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства міської ради Львова Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара в розмірі 90 тис. гривень.

Про це пишуть "Варіанти" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За даними видання, Голець вимагав 800 тис. гривень, а затримали його під час передачі 90 тис. гривень. За які саме послуги чиновник вимагав хабар, поки що невідомо.

Крім того, співробітники Служби безпеки проводять обшук у кабінеті першого заступника мера Львова Віктора Пушкарьова, повідомляє Zaxid.net.

Причини обшуку поки невідомі. Представники СБУ відмовляються спілкуватися з журналістами, в кабінет першого заступника мера Львова нікого не допускають. Сам Віктор Пушкарьов перебуває в кабінеті.

Оновлення. На сайті Генпрокуратури зазначено, що Голець за хабар узявся посприяти в укладенні Львівською міською радою із суб'єктом господарювання трьох договорів на проведення капітального ремонту будинків на загальну суму понад 800 тис. грн і одного договору з облаштування території Львова на загальну суму понад 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 8-10% від суми договору.

Затримали чиновника в центрі Львова під час одержання чергової частини хабара в розмірі 80 тис. грн.

Нагадаємо, 15 листопада співробітники Генпрокуратури провели обшуки в мерії Львова. ГПУ перевіряла причетність посадових осіб до продажу землі за заниженою ціною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram