ГоловнаПолітика

Яценюк: Україна виконала всі умови й отримає безвізовий режим з ЄС

Лідер "Народного фронту" впевнений, що Європейський Союз виконає обіцянку.

Яценюк: Україна виконала всі умови й отримає безвізовий режим з ЄС
Фото: nfront.org.ua

Україна виконала всі критерії для отримання безвізового режиму з Євросоюзом: "Ми переконані, що Європейський Союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим", - про це сказав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у понеділок, 14 листопада, під час дискусії у Фонді Конрада Аденауера в Берліні.

При цьому він наголосив, що український народ "не прийняв спроби колишнього президента й уряду відкинути ідею євроінтеграції": "Українці взяли європейські прапори в руки, вийшли на вулиці та почали боротьбу за справедливість, за Європу, європейські цінності, свободу і нашу незалежність".

"Ці європейські прапори мають на собі кров після того, як колишній президент віддав наказ фактично вчинити розправу над українцями, які боролися за нашу свободу", - сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що після Революції гідності Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС: "Це було економічне рішення, як посилити наші економічні відносини".

Разом із тим лідер "Народного фронту" зазначив: "Ми переконані, що після того, як затвердили все необхідне законодавство і виконали всі критерії для безвізового режиму, Європейський Союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим".

"Реформи юстиції, правосуддя, економіки, антикорупційні зусилля - ми робимо все, щоб підняти Україну до стандартів Європейського Союзу", - зауважив він.

"Критично важливо мати міцний Європейський Союз. І прийде час, коли Україні буде надано реальну перспективу - приєднатися до ЄС", - сказав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram