ГоловнаПолітика

Саакашвілі прогнозує появу нового парламенту вже наступного року

Сам екс-губернатор в Раду не збирається.

Саакашвілі прогнозує появу нового парламенту вже наступного року
Фото: 24tv.ua

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі прогнозує дострокові вибори і новий склад парламенту вже наступного року. Про це він розповів Соні Кошкіній в інтерв'ю програмі "Лівий берег".

Сам Саакашвілі, за його словами, в Раду не збирається.

"Останнє, що я хотів би мати в житті - це увійти в цю Раду, дихати тим повітрям. Будівлю потрібно провітрювати щонайменше декілька років після того, як ці бариги звідти втечуть. Бачив я, як один із них вживав наркотики за колоною.

І таких там багато. Легіон!" - зазначив Саакашвілі.

"Незабаром після відходу з уряду Шеварднадзе я був обраний до парламенту (грузинський, - ред.), і за два роки був у ньому лише раз, весь час провів серед людей. Цей парламент (український, - ред.) приречений. І наступний повинен швидко сформувати уряд з нових людей і оперативно підтримати реформи. Потрібна широка коаліція нових людей, а не одна-дві людини. Тільки тоді буде сформовано сильний уряд, а не коаліційний міжсобойчик, який ми традиційно маємо", - резюмував він.

Докладніше про це читайте в повному тексті інтерв'ю "Михайло Саакашвілі: «У мене немає президентських амбіцій в Україні»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram