ГоловнаПолітика

У Харкові голова ОДА Світлична доручила силовикам посилити заходи безпеки

"Харків'яни повинні бути всебічно захищені і впевнені в безпеці".

У Харкові голова ОДА Світлична доручила силовикам посилити заходи безпеки

У Харкові голова ОДА Світлична доручила силовикам посилити заходи безпеки. Керівник області підкреслила: необхідно мобілізувати особовий склад СБУ і Національної поліції.

У зв'язку з отриманою СБУ інформацією про можливі спроби дестабілізувати ситуацію в області й організувати провокації в період з 4 по 20 листопада голова Харківської ОДА Юлія Світлична зібрала координаційну нараду з керівництвом силових структур регіону.

Протягом наради вона доручила керівникам управління Служби безпеки України та Головного управління Національної поліції в Харківській області вжити необхідних комплексних заходів, щоб гарантувати безпеку населення.

«Забезпечення порядку на вулицях міста й області та забезпечення безпеки населення - це персональна відповідальність силових структур, - зазначила Юлія Світлична. - Прошу в ці дні мобілізувати особовий склад і посилити заходи безпеки в регіоні. Харків'яни повинні бути всебічно захищені й упевнені в безпеці».

Учасники координаційної наради доповіли Юлії Світличній про готовність забезпечити охорону громадського порядку, життя і здоров'я жителів Харківської області.

Було прийнято рішення звернутися до харків'ян із закликом бути уважними й обережними в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені без нагляду торби, пакети, коробки в транспорті, магазинах і торгових центрах. Також жителів області просять бути пильними, якщо помічено дивну поведінку сторонніх людей, а також їхні спроби потрапити в під'їзди житлових будинків, на горища та у підвали. У разі виявлення найменшої небезпеки громадянам радять звертатися на «гарячі» лінії:

- УСБУ в Харківській області за тел.: (057) 700-34-50 або (067) 570-10-77;

- ГУ Національної поліції в Харківській області: (057) 705-93-33;

- Прокуратури Харківської області: (057) 732-65-55.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram