ГоловнаПолітика

"Батьківщина" візьме участь у виборах об'єднаних громад

Партія планує висунути більш ніж 4 тисячі депутатів.

"Батьківщина" візьме участь у виборах об'єднаних громад
Фото: batkivshchyna.com.ua

Партія «Батьківщина» візьме участь у місцевих виборах об'єднаних громад, які відбудуться в грудні. Про це лідер партії Юлія Тимошенко заявила на Всеукраїнському селянському вічі, де зібралося близько 10 тисяч учасників з усієї України.

Під час віча також відбувся з'їзд про прийняття рішення про участь партії у виборах об'єднаних громад.

«Ми сьогодні йдемо в бій, ми сьогодні йдемо перемагати!» - заявила Юлія Тимошенко.

При цьому вона уточнила, що вибори пройдуть 11 і 18 грудня, і «Батьківщина» висуває більш ніж 4 тисячі кандидатів у депутати і 184 кандидати на посади міських голів.

Лідер «Батьківщини» запевнила присутніх, що партія має всі шанси на перемогу, на відміну від провладних партій, які "руйнують країну".

«Жодного самовисування. Ми будемо брати на себе відповідальність! Ми йдемо служити суспільству! Ми йдемо служити людям!» - запевнила Юлія Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" пообіцяла, що вся команда буде працювати на перемогу, а вона сама побуває в кожній області, де будуть проходити вибори об'єднаних громад.

«Сьогодні настав час бути сильними. У цьому залі сидять не просто члени партії «Батьківщина», селяни, аграрії. Тут - армія, яка має віру і любов у серці і яка має місію завоювати Україну для нашої нації, наших дітей, батьків, сімей. Це не вибори - це боротьба на захист країни. Це як внутрішнє АТО - війна проти мафії», - підсумувала Юлія Тимошенко.

Пропозицію висунути більш ніж 4 тисячі кандидатів у депутати об'єднаних громад і більш ніж 180 кандидатів у мери делегати з'їзду підтримали одностайно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram