ГоловнаПолітика

БПП вирішив брати участь у виборах в об'єднані територіальні громади

Питання про нового лідера партії БПП на з'їзді не обговорювалося.

БПП вирішив брати участь у виборах в об'єднані територіальні громади
Фото: Макс Требухов

Партія Блок Петра Порошенка Солідарність вирішила брати участь у позачергових місцевих виборах і перших виборах у об'єднані територіальні громади в грудні.

Про це журналістам повідомив керівник секретаріату партії Максим Саврасов, передають Українські Новини.

"З'їзд прийняв рішення про участь у виборах, які пройдуть 4 грудня, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 11 і 18 грудня", - сказав він.

Саврасов зазначив, що рішення про обрання нового голови партії буде розглянуто на наступному з'їзді.

В суботу з'їзд БПП проходив у закритому режимі, без представників преси.

Позачергові місцеві вибори пройдуть у 21 регіоні 4 грудня, перші місцеві вибори в 41 громаді в 13 регіонах - 11 грудня, а в 143 громадах у 22 регіонах - 18 грудня.

Нагадаємо, що 26 травня 2016 року Віталій Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП у зв'язку зі вступом в силу нового закону про державну службу. Він повідомив, що вже передав заяву на розгляд політради та з'їзду партії. При цьому мер Києва не назвав конкретних дат. 3 червня президент України Петро Порошенко заявив, що партія Блок Петра Порошенка Солідарність розглядає кілька кандидатур на посаду нового керівника політичної сили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram