ГоловнаПолітика

Гонтарева задекларувала 1,8 млн доларів і 62 тис. гривень заощаджень

Сім'я Гонтаревої володіє трьома автомобілями Porsche.

Гонтарева задекларувала 1,8 млн доларів і 62 тис. гривень заощаджень
Фото: flickr НБУ

Глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева задекларувала 1,8 млн дол. і 62 тис. грн заощаджень. Ще 1,1 млн грн зберігає в різних банках її син. Такі дані вказані в її електронній декларації.

Інші відомості в документі мало відрізняються від тих, які Гонтарева подала у своїй декларації в квітні поточного року, однак вони дещо доповнені.

Так, Гонтарева вказала, що за рік в НБУ заробила 1,7 млн грн, ще 1,5 млн грн вона отримала на відсотках від ПАТ "Державний Експортно-Імпортний Банк". Плюс до цього 23,5 млн грн доходу Гонтаревій принесла компанія ICU Holdings Limited, засновником якої вона є.

З нерухомості глава НБУ вказала квартиру в Києві площею 106 кв. м і вартістю 17 тис. грн, земельну ділянку в 900 кв. м вартістю 656 тис. грн, садовий будинок (дачу) площею 250 кв. м, а також два автомобілі: Porsche Panamera 2012 року випуску вартістю 919 тис. грн і ще один Porsche Cayenne 2013 року вартістю 857 тис. грн.

При цьому в документі наголошується, що чоловік Гонтаревої володіє земельною ділянкою у 2050 кв. м і житловим будинком в Ірпені Київської області площею 396 кв. м і вартістю 60,5 тис. грн та їздить на Toyota Land Cruiser Prado 2006 року випуску.

Ще двома квартирами володіє її син Антон. Обидві квартири розташовані в Києві та коштують 1,7 млн грн і 1,4 млн грн.

Другий син Гонтаревої Микита, згідно з декларацією, у власності не має нічого.

Нагадаємо, 30 жовтня закінчується строк подання електронних декларацій чиновників, суддів, держслужбовців і народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram