ГоловнаПолітика

Матеріали зі "зламаної пошти" Суркова потрібно долучити до кримінальної справи проти нього, - Лубківський

Інформація може стати важелем політичного впливу або тиску з боку влади на політичних опонентів усередині України.

Матеріали зі "зламаної пошти" Суркова потрібно долучити до кримінальної справи проти нього, - Лубківський

Матеріали «зламаної пошти» помічника Президента Росії Владислава Суркова повинні пройти професійну експертизу і бути долучені до матеріалів справи проти нього. Так екс-радник голови СБУ, координатор руху "Справедливість" Маркіян Лубківський прокоментував появу документів з так званої зламаної поштової скриньки Владислава Суркова.

«Матеріали з пошти повинні пройти професійну експертизу і бути долучені до матеріалів провадження проти громадянина РФ Суркова», - заявив Лубківський в інтерв'ю Радіо Свобода.

Лубківський наголосив, що проти помічника президента РФ в Україні має бути відкрито кримінальне провадження, зокрема на основі доказів, зібраних екс-головою СБУ Валентином Наливайченком з перших днів його приходу «на Володимирську» після Революції Гідності.

«Сурков потрапив у поле зору СБУ з моменту появи Наливайченка на Володимирській як фігурант свідчень і доказів про злочини проти майданівців", - нагадав Лубківський. 

З іншого боку, на думку екс-радника голови СБУ, документи з так званої «зламаної пошти» Суркова можуть стати важелем політичного впливу або тиску з боку влади на політичних опонентів усередині України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram