ГоловнаПолітика

Порошенко заявив про необхідність продовжити санкції проти Росії

Президент звинуватив РФ у невиконанні своїх зобов'язань з безпеки

Порошенко заявив про необхідність продовжити санкції проти Росії
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко під час інтерв'ю українським телеканалам заявив про необхідність продовжити санкції проти Росії.

Він розповів, що левова частка саміту "нормандської четвірки" була присвячена питанням безпеки. Порошенко сказав, що Україна повною мірою виконує свої обов'язки, а Росія - ні. "Це дуже-дуже обґрунтована аргументація з приводу продовження режиму санкцій, якщо не буде продемонстровано прогрес в цьому питанні", - підкреслив Порошенко.

Президент нагадав, що Україна весь час готова і налаштована на регулярний діалог у "нормандському форматі". "Ще на початку серпня я заявив, що ми готові взяти участь у саміті "Великої двадцятки" в Гуанчжоу і там провести зустріч в нормандському форматі", - нагадав Порошенко. Ви пам'ятаєте, що тоді від цього відмовилася Росія і сказала, що напевно, це кінець "нормандського" формату, що вони більше не будуть в цьому брати участь, вони не бачать в цьому сенсу", - сказав він.

Нагадаємо, що президент США Барак Обама заявив, що санкції Європейського Союзу щодо РФ повинні зберігатися до виконання Мінських угод.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram