ГоловнаПолітика

Після Революції Гідності український народ залишився без правоохоронців, - Наливайченко

У силові органи за Януковича були вкорінені "донецькі" і проросійськи налаштовані люди.

Після Революції Гідності український народ залишився без правоохоронців, - Наливайченко
Фото: пресс-служба

Український народ після Революції Гідності залишився без правоохоронних органів - проукраїнських, або хоча б лояльних до людей. Заявив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко в інтерв'ю Громадському радіо.

Янукович, протягом майже чотирьох років свого президентства, укоренив у всі правоохоронні органи, включаючи СБУ, «донецьких» чи проросійськи налаштованих людей, - наголосив Наливайченко.

"В українські спецслужби влаштовувалися на роботу ті, хто був на службі в Росії у ФСБ чи російській армії. Я кажу конкретно, адже набагато легше говорити, спираючись на конкретні приклади: у Донецьку в регіональному відділенні СБУ до 2014 року на стінах в офісі висіли запрошення для сімей так званих офіцерів СБУ провести відпустку в санаторіях ФСБ у Росії. Маленький приклад, але він демонструє, якою була СБУ з лютого 2014 року, які правоохоронні органи створив Янукович і яких керівників він призначав, яких офіцерів направляв до всіх підрозділів від Києва до Донецька», - розповів Наливайченко.

Таким чином, робить висновок двічі голова СБУ, в один день, в один момент Україна втратила все у сфері безпеки - армія була деморалізована. «Пам'ятаєте, Янукович, навіть, намагався вивести армію на вулицю і кинути її на боротьбу з власним народом. Інфільтрація і завдана шкода в рядах правоохоронних органів, Служби безпеки України були значними і болісними для національної безпеки України», - зазначив голова руху «Справедливість».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram