ГоловнаПолітика

Нардеп закликав колег з БПП не ховатися за власною безпорадністю

Парламентарій не розуміє небажання президентської фракції голосувати за спецконфіскацію коштів Януковича.

Нардеп закликав колег з БПП не ховатися за власною безпорадністю
Фото: nfront.org.ua

Члени БПП повинні припинити шукати приводи не голосувати за конфіскації коштів Януковича, - Андрій Помазанов

Відмова деяких депутатів фракції "Блоку Петра Порошенка" голосувати за законопроект про спецконфіскації вкрадених Януковичем коштів є спробою сховатися за власною безпорадністю.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов на своїй сторінці в Facebook, коментуючи заяву члена БПП Сергія Березенка, який порадив шукати голоси за цей закон "в іншій частині залу".

"Це ваша, колего, відповідь людям? Ви не "Народному фронту" дулю показуєте, а армії, країні і всьому українському народу", - зазначив Помазанов.

"Звичайно, буденна парламентська імпотентність деяких колег і небажання працювати заради інтересів держави вже нікого не дивує, але обурюють постфактні коментарі окремих обдарованих представників найбільшої фракції парламенту, яка носить ім'я гаранта Конституції", - зазначив він.

Помазанов зазначив, що так званий закон про спецконфіскації потрібен не "Народному фронту", а державі.

"Невже фракція БПП проти фінансування армії? Або, може, найбільша фракція в парламенті виступає проти соціальних виплат 6 млн пенсіонерів і 3 млн бюджетників?" - обурився Помазанов.

"Відмазки - це несолідно. І ховатися за власну безпорадність - теж несолідно", - додав він.

"Люди надали право 143 обранцям народу представляти їх інтереси у Верховній Раді України, які об'єдналися для роботи в велику фракцію Блок Петра Порошенка, а виявляється, що в залі під час надважливих голосувань присутні лише 70 осіб. Чому, коли фракції БПП дійсно щось треба, то голоси знаходяться, а в залі раптово з'являються майже всі члени надпотужної політичної сили", - заявив представник "Народного фронту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram