ГоловнаПолітика

У Корбана провели обшуки (оновлено)

"Мені здавалося, що всі крапки розставлені", - написав соратник Коломойського.

У Корбана провели обшуки (оновлено)
Фото: facebook.com/nabrok.military

Правоохоронці провели обшуки в колишнього заступника голови Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана.

"Сьогодні вранці в мене та в моїх соратників у Дніпрі знову щось шукають. Прокурори і співробітники "Альфи" з Києва. Навіть бронетранспортер знову підкотили. Як і раніше, засоби не виправдали мети. Очікувано нічого не знайшли, крім дитячих комп'ютерів", - написав Корбан у фейсбуці.

"Мені здавалося, що всі крапки розставлені. Або я помиляюся? Або просто комусь знадобилася чергова порція зброї, грошей і компромату. А, можливо, це був візит ввічливості під річницю мого арешту", - додав він.

Оновлення. Нардеп Ігор Мосійчук у фейсбуці пише, що обшуки пройшли також в офісах структур, близьких до "Правого сектору" й охоронної фірми "Січ".

За його даними, обшуки пов'язані зі силовим протистоянням між цими структурами та охоронною фірмою "Крок" навесні-влітку 2014 року. Мосійчук пише, що охоронна фірма "Крок" близька до Олександра Януковича й організовувала побиття активістів Революції гідності біля Дніпропетровської ОДА 26 січня 2014 року.

Нагадаємо, минулої весни колишнього лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана засудили до 1,5 року в'язниці умовно. Вирок винесли за викрадення в 2014 році тодішнього голови Держагентства земельних ресурсів Сергія Рудика.

Корбан - підозрюваний ще в двох справах: про розкрадання коштів із благодійного "Фонду оборони країни", створеного самим політиком, і про викрадення секретаря Дніпропетровської міськради Олександра Величка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram