ГоловнаПолітика

Гройсман за півроку не зробив нічого поганого і це крок уперед, - Соболєв

"Головне, щоб зрозумів, що він - не ставленик президента, що він - прем'єр".

Гройсман за півроку не зробив нічого поганого і це крок уперед, - Соболєв
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Єгор Соболєв вважає, що за півроку своєї роботи прем'єр-міністр Володимир Гройсман не зіпсував ситуацію в країні. Це, на думку парламентарія, крок уперед.

Про це він сказав у коментарі журналістам, повідомляє кореспондент LB.ua.

"Він не підготував нові податкові правила. Навіть не зміг поставити добропорядного керівника митниці і ДФС. А з іншого боку, він не зробив нічого поганого. В наших умовах - це вже крок уперед. Бажаю, щоб він на цьому етапі не зупинився. Головне, щоб зрозумів, що він - не ставленик президента, що він - прем'єр. Він повинен послати олігархів, почати робити чесну приватизацію, зменшувати тиск на бізнес. Тоді не тільки "Самопоміч", а всі люди його підтримають", - заявив він.

Він також похвалив роботу Міністерства охорони здоров'я за нового керівника.

"В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун пропонує ввести справжню реформу охорони здоров'я - щоб гроші йшли за людьми. Лікарям будуть платити за конкретні послуги. Тобі вони будуть зацікавлені в тому, щоб люди не хворіли, бо зараз усе навпаки. Якщо це підтримає прем'єр, усе буде зроблено. Кабмін впроваджує й інші хороші ініціативи", - додав Соболєв.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів на засіданні в середу, 19 жовтня, планує представити звіт за півроку роботи.

Гройсмана було призначено прем'єр-міністром України 14 квітня 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram