ГоловнаПолітика

Бондарєв: новий голова Київської ОДА - людина Москаленка і Медведчука

На пост губернатора Горгана порекомендував мер Києва Віталій Кличко

Бондарєв: новий голова Київської ОДА - людина Москаленка і Медведчука
Александр Горган
Фото: Александр Горган / Facebook

Переможець конкурсу на голову Київської ОДА Олександр Горган - людина, близька до нардепа від "Волі народу" Ярослава Москаленка та Віктора Медведчука. Про це розповів керівник київської організації "Батьківщина" Костянтин Бондарєв в інтерв'ю LB.ua.

"Сьогодні Кличко знову порекомендував людину. Ця людина близька до Віктора Медведчука та Ярослава Москаленка (нардеп з групи "Воля народу"). Це - Олександр Горган. Він працював у Медведчука в СДПУ(о), очолював молодіжну організацію. Але його прізвище тоді було Лялька. Наскільки мені відомо, в 2004 році він був одним з організаторів Антимайдану. Після цього змінив прізвище. У 2014 році його призначили головою РДА в Вишгороді. Після Майдану Москаленко і «компанія» почали голосувати за закони, які нам були дуже потрібні, тому ми пішли йому назустріч. Ось його зараз Кличко і рекомендує", - розповів він.

Попередніх губернаторів КОДА Володимира Шандру і Максима Мельничука теж призначав Віталій Кличко, переконаний Бондарєв.

"Проблема почалася в 2014 році. Тоді склалася домовленість між Турчиновим і Кличком. Київську і Черкаську область чомусь віддали Кличкові. І в Київську область прислали «парашутиста» Шандру. Він і Київська область - два різні поняття, людина не зрозуміла, куди потрапила. З Мельничуком - абсолютно ідентична історія... Київська область вважається квотою Кличка", - заявив Бондарєв.

Нагадаємо, конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Олександра Горгана головою Київської обласної державної адміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram