ГоловнаПолітика

Райніна розглядали на посаду першого віце-прем'єра

Призначення екс-глави Харківської ОДА керівником Адміністрації президента схвалив, в тому числі, Борис Ложкін.

Райніна розглядали на посаду першого віце-прем'єра
Фото: пресс-служба президента

Главу Адміністрації президента Ігоря Райніна при формуванні Кабінету міністрів Володимира Гройсмана розглядали на посаду першого віце-прем'єр-міністра. Таку інформацію програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною" підтвердив сам Райнін.

Причиною, через яку колишній губернатор Харківської області не увійшов до складу нинішнього Кабміну, Ігор Райнін назвав незавершеність низки проектів, над яким він працював як глава Харківської ОДА.

"Була низка проектів у Харківській області, які необхідно було закінчити. Я - прихильник того, щоб кожен етап мав якийсь результат і завершальну стадію, тому що люблю розмовляти не про плани, а про результати. Цю низку проектів відомих у Харківській області - ми закінчили за допомогою, в тому числі, нового Кабінету міністрів, Президента", - зазначив нинішній глава АП.

При цьому Ігор Райнін додав, що рішення про перехід на роботу в Адміністрацію президента було для нього відповідальним, оскільки він є корінним харків'янином і 1,5 року активно працював на розвиток області.

"Але я вдячний Президентові за те, що така пропозиція надійшла, і я прийняв її. Я, безумовно, був і є членом команди президента", - зазначив Райнін. При цьому він додав, що його призначення, в тому числі, схвалив і попередник Борис Ложкін.

Повний текст інтерв'ю з Ігорем Райніним читайте найближчим часом на LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram