ГоловнаПолітика

Соболєв: нас обманюють, коли говорять про сильний тиск світу на Мінські угоди

Депутат заявив, що "все це бізнес імені Липецької фабрики".

Соболєв: нас обманюють, коли говорять про сильний тиск світу на Мінські угоди
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Єгор Соболєв не вірить, що світ тисне на Україну в питанні виконання Мінських угод, зокрема в проведенні місцевих виборів на Донбасі.

Про це він сказав у коментарі

LB.ua.

"Нас обманюють, коли говорять про сильний тиск світу на Мінські угоди і проведення виборів на Донбасі. Ми буваємо на різних зустрічах у Брюсселі, Німеччини, і я бачу, як реагує Захід, коли ми дійсно обґрунтовуємо загрозу. Вони кажуть, чому тоді ваш Президент підтримує Мінськ? З ними можна все вирішити. Усе це бізнес імені Липецької фабрики", - заявив Соболєв.

Також Соболєв розповів про те, що проект постанови про введення візового режиму з Росією в четвер не був поставлений на прохання фракції Блоку Петра Порошенка. За його словами, йому про це розповів особисто спікер Андрій Парубій.

Нагадаємо, другий президент України Леонід Кучма, який представляє країну на мирних переговорах у Мінську, заявив, що Росія хоче домогтися проведення виборів на Донбасі за будь-яку ціну. Вибори в частині Донбасу - одне із зобов'язань України, які зафіксовано в Мінських угодах. Однак Україна вимагає, щоб спершу запанувала повна тиша на фронті і була розміщена озброєна поліцейська місія ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram