ГоловнаПолітика

Закон “Про візовий режим для московської навали”

Поки у Верховній Раді депутати напружено розмірковують над тим, вводити візи для громадян Росії чи всі й так повірять у депутатський патріотизм, перед прогресивним суспільством стоїть лише одне питання — яким саме має бути візовий режим, який, авжеж, вводити треба.

Щоби зекономити українській владі час та нерви та не вносити потім поправки до законодавства після кожного арешту наших людей у їхньому Мордорі, пропонуємо радикальний законопроект, який гарантовано захистить українську державу від злоякісного впливу сусідських елементів.

Закон “Про візовий режим для московської навали”

1. Громадяни РФ мають право в'їзду на територію України лише на підставі віз, виданих державними органами України.

2. Танк, референдум, скрєпи, розіп'яті трусики та колорадська стрічечка не дають права в'їзду на територію України без візи, що б там собі не вважали громадяни РФ.

І. ДОКУМЕНТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ

3. Для отримання візи на в'їзд до України громадянин РФ має подати до українського посольства в диких землях такий набір документів:

а) формуляр візової анкети, заповнений українською мовою — вчіть мову, курви, раз так до нас закортіло;

б) паспорт громадянина РФ (вилучається при в'їзді на територію України і поверненню не підлягає; проходження заходів паспортного контролю на території України відбувається за допомогою виданої прикордонною службою Довідки про тимчасове звільнення з тюрми народів);

в) 2 фотографії громадянина розміром 3,5Х4,5 см — фото мають бути чорно-білими, анфас і в профіль.

г) заява про особисту відмову від Криму;

д) документи, які підтверджують ганебний фінансовий стан громадянина РФ зокрема та економіки РФ загалом, — на отримання візи не впливає, але нам в Україні буде приємно;

е) інші документи та атрибути, передбачені Законом для отримання того чи іншого виду візи.

ІІ. ВИДИ ВІЗ

4. Туристична віза для громадян РФ видається лише на підставі путівки до чарівних курортів Карпатського регіону, де так багато гостинних гуцулів та самотніх неприкрашених смерек. Зворотній квиток для отримання туристичної візи не потрібен.

5. Гостьова віза видається на підставі завіреного в СБУ запрошення громадянина України. Для в'їзду за гостьовою візою громадянин РФ повинен при перетині кордону пред'явити косоворотку, балалайку й домашнього ведмедя та надати письмове зобов'язання пересуватися по території України лише в супроводі цих атрибутів. Реакція громадян України на появу в публічному місці ряженого московита з балалайкою та ведмедем гарантовано не дасть громадянинові РФ розслабитися та забути, що він у гостях, — а також неодмінно сприятиме його якнайшвидшому поверненню додому.

Фото: avivas.ru

6. Віза “200” — видається любителям русского міра для розважального чи робочого візиту на територію тимчасово окупованих територій. До візи включено повернення додому комфортабельним білим камазом коштом Державного бюджету Російської Федерації.

7. Процесуальна віза — видається за наявності заброньованої камери в українському СІЗО та офіційного запрошення від правоохоронних органів України. Отримати візу можна в консульстві України в Ростові-на Дону.

8. Віза з метою лікування — видається за наявності медичної картки з діагнозами “ватний розлад особистості”, “скрепи головного мозку” та “геополітична клептоманія” або на підставі вигукнутих на співбесіді тез “Кримнаш” чи “Одиннарод”. Візу заборонено видавати без особистої письмової згоди громадянина на примусове лікування.

9. Продовольча віза — видається громадянам РФ, які скучили за хамоном та пармезаном. Для отримання потрібна довідка дієтолога про алергію на щі, доширак та водку “Путінка”, також можливе надання тушки розчавленого федеральним бульдозером гусака.

10. Робоча віза — видається за наявності атестату кваліфікованого раба, характеристики від бійця Нацгвардії та копії документів про права власності бійця Нацгвардії на клаптик землі. Один боєць не може ввозити на свій клаптик більше 2-х рабів.

11. Журналістська віза — видається виняково на підставі документів про порушене правоохоронними органами РФ кримінальне провадження за екстремізм, наклеп чи інші свідчення чесності та професійності російського журналіста.

12. Спортивна віза — надає спортсменам із РФ брати участь у змаганнях на території України, видається на підставі довідки ВАДА про відсутність мельдонію в організмі. Спортсменам-паралімпійцям із РФ в'їзд заборонено.

13. Кобзонська віза — видається культурним діячам із Російської Федерації, які публічно схвалили анексію Криму та війну на Донбасі. Дає право долетіти до Києва й одразу бути відправленим назад на підставі “чорних списків” СБУ. Спеціальна віза, аби познущатися з путінської попси.

13.1. Для особливо злісних путіноїдів передбачено спецваріант кобзонської візи — без дозволу відвідування д'юті-фрі в Борисполі.

14. Релігійна віза — надається для паломництва та участі в релігійних обрядах лише зареєстрованим вірянам Російської православної церкви Київського Патріархату. Що, нема такої? Ну то створюйте швидше!

15. Або сидіть удома зі своїм русскім міром та перестаньте врешті пертися до країни, яку ви так пристрасно ненавидите.

Юрко КосминаЮрко Космина, політичний оглядач LB.ua
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram