ГоловнаПолітика

Гринів вирішив відкликати зміни до закону про е-декларування

"Врахував дискусію з президентом і відкличу цей законопроект".

Гринів вирішив відкликати зміни до закону про е-декларування
Фото: glavcom.ua

Керівник парламентської фракції Блок Петра Порошенка Ігор Гринів відкликає резонансний законопроект про зміни до закону України "Про запобігання корупції", яким він запропонував закрити частину інформації в деклараціях чиновників.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мав складну розмову з президентом про внесені поправки до закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання злочинів проти життя та здоров'я особи і проти власності. Я і надалі залишаюся при своїй думці, що цей закон потребує доопрацювання і змін. Але врахував дискусію з президентом і відкличу цей законопроект", - повідомив Гринів.

Він також зазначив, що відкликає законопроект зважаючи на резонансу, який викликала у суспільстві ця законодавча ініціатива.

Гринів зазначив, що починає відкрите обговорення цього питання і пообіцяв повернутися до нього після того, як зможе переконати "громадськість у необхідності таких законодавчих змін".

Нагадаємо, 30 вересня Гринів зареєстрував у Верховній Раді законопроект №5192, яким запропонував закрити частину інформації у деклараціях чиновників. Зокрема передбачалося, що дані про автомобілі, подарунки і готівкові кошти публікуватися не будуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram