ГоловнаПолітика

Порошенко в Ізраїлі провів зустріч з прем'єром Нідерландів

Обговорювали доповідь у справі MH17, санкції і Угоду про асоціацію.

Порошенко в Ізраїлі провів зустріч з прем'єром Нідерландів

Президент Петро Порошенко, перебуваючи з візитом в Ізраїлі, провів переговори з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте.

Співрозмовники привітали попередні результати розслідування катастрофи рейсу MH17. Порошенко і Рютте наголосили на важливості довести розслідування до кінця і покарати винних. У цьому контексті прем'єр-міністр Нідерландів поінформував, що в МЗС Нідерландів викликали посла Росії, повідомляють на сайті президента України.

Порошенко звернув увагу на необхідність збереження єдності між країнами ЄС для продовження санкцій тиску на Росію до повного відновлення територіальної цілісності України.

Рютте наголосив на важливості якнайшвидшого надання українцям безвізового режиму.

"Співрозмовники скоординували зусилля з метою прискорення вирішення питання ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні Рютте заявив, що, радше за все, уряд Нідерландів не ратифікує Угоду про асоціацію між Євросоюзом і Україною, враховуючи результати квітневого референдуму, на якому голландці виступили проти цієї угоди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram