ГоловнаСуспільствоПодії

У Солом'янському районі столиці чоловіка застрелили в під'їзді багатоповерхівки

Вбитий - киянин 1987 року народження.

У Солом'янському районі столиці чоловіка застрелили в під'їзді багатоповерхівки
Фото: facebook Оксана Блищик

У Солом'янському районі Києва в під'їзді багатоповерхівки виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням. Прибулі за викликом лікарі констатували його смерть.

Про це речник ГУ Нацполіції в Києві Оксана Блищик повідомила у Facebook.

"О 17:00 в поліцію надійшло повідомлення, що на вул. Волгоградській в Солом'янському районі Києва у під'їзді виявили чоловіка (25-30 років) в крові. Лікарі, що прибули за викликом, констатували його смерть. На тілі виявили вогнепальне поранення в грудну клітку", - написала вона.

На місці працює слідчо-оперативна група. Особу вбитого встановлено, це киянин, 1987 року народження. Біля будинку був припаркований його автомобіль.

Як зазначається, на підставі показів свідків правоохоронці встановили прикмети чоловіка, який може бути причетний до скоєння правопорушення: на вигляд 35-40 років, волосся темне, був у темному спортивному одязі.

Розпочато кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує вбивцю.

Нагадаємо, 5 вересня в холі київської лікарні на вулиці Багговутівській застрелили 34-річного киянина. Поліція затримала підозрюваного у злочині військовослужбовця української армії, який звільнився з місць позбавлення волі за "законом Савченко".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram