>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Київське "Динамо" виграло перший матч з 20 серпня

Столичний клуб перервав серію невдач перемогою над донецьким "Олімпіком"

Київське "Динамо" виграло перший матч з 20 серпня
Фото: EPA/UPG

Київське "Динамо" обіграло донецький "Олімпік" в стартовому матчі 9-го туру української футбольної прем'єр-ліги, який відбувся у Сумах.

Матч завершився з рахунком 4:0 на користь киян. При цьому доля матчу була вирішена ще в першому таймі.

Вже на 8-й хвилині рахунок відкрив Віктор Циганков. На 26-й хвилині кияни заробили пенальті - гравець "Олімпіка" Доронін в боротьбі зі Сидорчуком торкнувся м'яча рукою. 11-метровий реалізував Жуніор Мораес.

Другий тайм почався з атаки "Олімпіка", але до результату вона не привела, зате "Динамо" забило і зробило рахунок розгромним. Вийшовши на заміну, Андрій Ярмоленко обіграв Немчанінова і "прострілив" у центр, а там ніким неприкритий Гонсалес "розстріляв" ворота Махарадзе.

Після цього гра заспокоїлася. При цьому кияни мали декілька гольових моментів, один з яких вдалося реалізувати. На 78-й хвилині, після "прострілу" Сидорчука, Бесєдін повинен був забивати, але Махарадзе в падінні відбив м'яч ногою. Своєю чергою Федорчук на добиванні спочатку влучив у поперечину, але з другої спроби все ж переправив м'яч в сітку.

Таким чином "Динамо" перемагає вперше з 20 серпня і тимчасово повертає собі другу сходинку.

У неділю, 18 вересня, "Динамо" програло луганській "Зорі" з рахунком 0:1 у восьмому турі чемпіонату України. 9 вересня столичний клуб зіграв внічию з донецьким "Шахтарем" у Харкові (1:1).

Стартували кияни з поразки і в першому матчі Ліги чемпіонів поступилися італійському "Наполі" з рахунком 1:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram